. .
Logo Kortteliliiga Valkeakoski
**keskustelufoorumi**
 

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Kortteliliiga Valkeakoski Foorumin päävalikko » Yleistä keskustelua
. Joukkueen pelitekniikka vaikuttaa vedonlyöjän valintoihin Go back
Kirjoittaja Viesti
anSi
Site Admin
Joined: Liittynyt: 09 Hei 2007
Viestejä: 292
Paikkakunta: Valkeakoski
spacer
Vastaa lainaamalla viestiä Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Lähetä Viestin aihe: Joukkueen pelitekniikka vaikuttaa vedonlyöjän valintoihin
Jalkapallokausi päätettiin jo hyvän aikaa sitten ja Tehtiksen nurmelle palataan vasta ensi vuonna, mutta kauden päättyminen ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö joukkueita ja pelaajia kannattaisi seurata tälläkin aikaa. Joukkueiden ja yksittäisten pelaajien yleiskunto sekä -vointi voi vaikuttaa koko seuraavaan kauteen, mikä on varsinkin veikkaajien hyvä pitää mielessä.

Vedonlyöjille joukkueiden tunteminen läpikotaisin on yksi tärkeimmistä veikkauksen peruskivistä. Monet tekevät sen virheen, että he tarkastelevat pelkästään joukkueen saavutuksia, kun todellisuudessa moni tekijä voi vaikuttaa siihen, miten peli kulkee. Ovatko tähtipelaajat mukana ottelussa vai joutuivatko he jäämään pois sairauden tai loukkaantumisen takia, miten joukkueen edellinen peli sujui, kuinka joukkueen tiimitaktiikka ylipäätään toimii ja ketkä pelaajat ovat hallinneet maalipörssien kärkisijoja.

Jalkapalloveikkauksessa ehdottomasti yksi arvokkaimpia tietoja on pelaajien tekniikka. Paras tekniikka on toki sellainen, mitä ei juuri pysty ennustamaan ennalta. Ennustettavuus on sekä hyvä että huono juttu, sillä liveveikkauksessa vedonlyöjät usein luottavat siihen, että pelaaja tulee noudattamaan jo tutuksi tullutta tekniikkaa. Toisaalta taas yllättävät tekniikat antavat enemmän mahdollisuuksia saada yliote vastustajasta – tämä on tuttua muun muassa pokeripeleistä, sillä eräs tärkeimpiä strategiavinkkejä pokeriin on nimenomaan pelata siten, etteivät muut pelaajat osaa ennustaa seuraavaa liikettä.

Jalkapallosta veikkaaminen netissä on nykyisin helppoa ja kun jaksaa ahkerasti seurata vaikkapa verkkolehtien urheilusivuja, niin pysyy erinomaisesti ajan tasalla tapahtumista sekä joukkueiden ja pelaajien kuulumisista. Myös sarjataulukkoja on hyvä pitää silmällä ja vertailla niitä aiempien vuosien tuloksiin.

Nettiveikkaaminen on mullistanut tavanomaisen veronlyönnin täysin, minkä ansiosta esimerkiksi tulosveikkausta voi harrastaa jopa silloin, kun ottelu on jo käynnissä. Mikäpäs sen komeampaa, kuin istua Tehtaan kentän katsomossa ja naputella kännykällä vetoja menemään.

_________________
SC VETO - 2.sukupolven korttelijyrä
Näytä edelliset viestit:   
.
.
.
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Kortteliliiga Valkeakoski Foorumin päävalikko » Yleistä keskustelua Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa

Powered by phpBB - Copyright © 2002-2004 the phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen,
Päivittänyt, Lurttinen www.phpbbsuomi.com
JustFooty Theme v1.01 (readme) by Jakob Persson / Tesseract Media (copyright © 2004 Jakob Persson)
In cooperation with BeautifulGame.net, forumthemes.org and bbstyles.net
.
. . .