. .
Logo Kortteliliiga Valkeakoski
**keskustelufoorumi**
 

 
Lšhetš uusi viesti   Vastaa viestiin    Kortteliliiga Valkeakoski Foorumin pššvalikko » Kulman Kundit
. Jotain positiivistakin (KK-Veto 19.7.) Go back
Kirjoittaja Viesti
P Smeichel
valioliigapalloilija
Joined: Liittynyt: 30 Kes 2008
Viestejš: 64
Paikkakunta: Valkeakoski
spacer
Vastaa lainaamalla viestiš Nšytš kšyttšjšn tiedot Lšhetš yksityinen viesti
Lšhetš Viestin aihe: Jotain positiivistakin (KK-Veto 19.7.)
Tiistaina 19.7. saatiin pelatuksi kesän ensimmäinen viikkopeli ja oli ihan positiivinen kokemus. Ilma tiistai-iltana mitä loistavin ja pelimannejakin Tarttilaan saapui sen verran että pari vaihturiakin oli. Toki vastustajalla, eli Vedolla, oli väkeä sen verran että olisivat voineet kaksi joukkuetta tehdä, mutta eihän sinne kentälle voi laittaa kerrallaan maalivahdin lisäksi kuin kymmenen jannua, eli puntit tasan siinä mielessä.

Itse pelistä tulikin jotain mitä ennakkoon ei olisi ensimmäisenä mieleen tullut kuin korkeintaan yltiöoptimistisimmalle KK:n kannattajalle.

Peli alkoi kuitenkin Veto-johtoisesti ja jo toisesta tilanteesta vastustaja puhkaisi Kundien paitsioansaviritelmän, kaveri yksin läpi ja jäätävä ratkaisu suoraan kundien veskarin läpi ja 1-0 Vedolle. Alku ei siis lupaavin, mutta hiljalleen Kundien sissit saivat otetta pelistä ja tilanteet aaltoilivat tasaisesti kentän molemmissa päädyissä. Pelin edetessä Kundeille alkoi siunaantumaan jos jonkinmoisia maalipaikkoja, osa puolittaisia, osa hyviäkin ja jopa muutama tuhattaalainen. Tasoitus tapahtui kuitenkin yllättävällä tavalla hyvän Kundit-pyörityksen päätteeksi. Yllättävintä ei sinänsä ollut se että pallo saatiin maaliin, vaan se että tekijänä oli vain päällä yleensä maalinsa tekevä päämies ja se että tällä kertaa maali syntyi jalalla ja vielä puhtaalla rintapotkulla ilmassa leijuvaan palloon. Tasoituksen jälkeen ote siirtyi hetkittäin varsin mallikkaasti peliä pyörittäneelle Kundi-joukkueelle ja johtomaalin pääsikin zippaamaan vastaan tulleen veto-veskarin yli yksi kentän pienimmistä pelureista. Kuten niin monesti, kun et itse onnistu ratkaisemaan avopaikoista, vastustaja tulee harppuunanlailla ja ensimmäisen jakson yliajalla Veto kampesikin pelin tasoihin. Veto maaliin kohtuullisen menestyksekkään kenttäkokeilun jälkeen palannut Pfaffi avasi nopealla ja pitkällä ja Kundien kentällisen ollessa vielä väärässä päässä kenttää oli maali omissa tosiasia.

Toinen jakso alkoi hieman samaan tapaan veto-voittoisesti kuten ensimmäinenkin, mutta tällä kertaa ei pallo löytänyt tietä Kundien maaliin. Nopeasti pelin ote siirtyi meitille ja paikkoja alkoi tulemaan ja nyt suurin osa niistä oli niitä tuhattaalaisia. Mutta kun ei niin sitten EI! Oli ripaa, maaliviivan pelastuksia ja muuten vaan loistavia torjuntoja Veto-kassarilta. En nyt menisi sanomaan niinkään että hallittiin peliä kuten HJK mestareidenliigan karsinnoissa puolipubijoukkuetta vastaan samana päivänä, mutta kyllä niitä paikkoja oli, voi herttinen sentään. Viimeistely vain tuotti kovaa tuskaa kuin olisi ollut isoimmistakin asioista kyse. Normaalisti tällaisissa tilanteissa se ratkaiseva niitti tuleekin omaan päähän, varsinkin Kundien pelatessa, mutta ei tällä kertaa. Pelin viimeiset minuutit oli kovaa pyöritystä Vedon kenttäpäädyssä ja viimeisellä minuutilla tarjottiin runsaslukuiselle yleisölle(LUE:yleisö=Vedon vaihtoalueen väki) ottelun ratkaisu. Kokenut kehäkettu ratkaisi ottelun mukiinmenevällä yläpörsäsijoituksella ja loppulukemat 3-2 Kundeille oli naulattu tauluun. Tuskin Vedonkaan pelaajat pitävät lopputulosta oikeusmurhana.

Kiitoksen sananen tai kaksi ottelun hyvin tuominneille Vetolaisille!

Peli oli parasta mitä tänä kesänä Kundeilta on nähty, mutta riittääkö se, vai onko herääminen tapahtunut liian myöhään jää nähtäväksi. Viimeistelyyn pitää jokatapauksessa saada terävyyttä. Peli viikolla oli onnistunut kokeilu ja seuraavaa kesää silmälläpitäen varteenotettava vaihtoehto. Ehkä se 50-60-ratkaisu, eli pelit sekä viikolla että viikonloppuisin, olisi optimaalinen ratkaisu. Yksi huomio pitää vielä tehdä, eli viikolla pelatun pelin jälkeen kentän laidalla oli limupulloja niiden tummempien tölkkien sijaan, mahtaako sillä sitten olla merkitystä pelin hallintaan, mene ja tiedä... Shocked

Huom! Seuratkaahan Kundit noita ilmootuksia peleistä tuolta ottelusiirtojenkin osiosta. Koitetaan saada pelit pelattua ja mielellään tiistaisella sykkeellä, niin jää hyvä mieli peleistä ja viitsii seuraavanakin kesänä palloilla!
Nšytš edelliset viestit:   
.
.
.
Lšhetš uusi viesti   Vastaa viestiin    Kortteliliiga Valkeakoski Foorumin pššvalikko » Kulman Kundit Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejš tšssš foorumissa
Et voi vastata viesteihin tšssš foorumissa
Et voi muokata viestejšsi tšssš foorumissa
Et voi poistaa viestejšsi tšssš foorumissa
Et voi ššnestšš tšssš foorumissa

Powered by phpBB - Copyright © 2002-2004 the phpBB Group
KššnnŲs Jorma Aaltonen,
Pšivittšnyt, Lurttinen www.phpbbsuomi.com
JustFooty Theme v1.01 (readme) by Jakob Persson / Tesseract Media (copyright © 2004 Jakob Persson)
In cooperation with BeautifulGame.net, forumthemes.org and bbstyles.net
.
. . .