. .
Logo Kortteliliiga Valkeakoski
**keskustelufoorumi**
 

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Kortteliliiga Valkeakoski Foorumin päävalikko » Uutiset
. Kortteliliigan loppukauden sekä ensi kauden suunnitelmista Go back
Kirjoittaja Viesti

Ensi kaudella korttelisarjaa tulisi pelata
Pääosin viikolla
25%
 25%  [ 4 ]
Pääosin viikonloppuna
25%
 25%  [ 4 ]
Sekä viikolla että viikonloppuna
50%
 50%  [ 8 ]
Ääniä yhteensä : 16

anSi
Site Admin
Joined: Liittynyt: 09 Hei 2007
Viestejä: 292
Paikkakunta: Valkeakoski
spacer
Vastaa lainaamalla viestiä Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Lähetä Viestin aihe: Kortteliliigan loppukauden sekä ensi kauden suunnitelmista
Kortteliliigassa on kuluvalla kaudella kokeiltu uutta sarjamuotoa, minkä tarkoituksena on ollut vähentää pelien määrää, mutta vastapainoksi parantaa pelattavien otteluiden tasoa.
Tason parantamisella ei ole niinkään haettu otteluiden teknisen tason nostamista. Sen sijaan pyrkimys on ollut parantaa käytännön toteutukseen viittaavia seikkoja, kuten pelaajamäärien kasvua ja luovutusten minimointia.

Kauden tähänastiset kokemukset tehdyistä muutoksista viittaavat siihen, että kehitystyötä on jatkettava. Kesken kauden ei kuitenkaan tulla tekemään sen kummempia muutoksia, vaan pyritään viemään tämäkin kausi kunnialla loppuun nykyisissä raameissaan.

Kauden alussa mainittu lisäturnaus toteutetaan näillä näkymin toiselta kierrokselta pudonneiden joukkueiden välisenä kutsuturnauksena, mikäli kysyntää tällaiselle turnaukselle ilmenee. Turnauksella on lähinnä tarkoitus kompensoida joukkueiden keskinäisiä ottelumääriä, ja siinä sivussa selvittää loppupään paremmuusjärjestys. Turnaus pelataan toteutuessaan turnaussäännöin.

Koska kesäviikonloput ovat monilla meistä varattu erilaisille kesäriennoille, onkin hyvin todennäköistä, että joukkueiden olisi helpompi saada pelaajia viikolla pelattaviin peleihin. Siksipä ensi kaudella liiga olisi tarkoitus pelata viikolla.
Tarkemmin sanottuna, pyritään liikuntatoimen kanssa sopimaan kortteliliigalle yksi pidempi vakiovuoro joltain arkipäivältä, ja tuona päivänä pelattaisiin otteluohjelman mukaisesti kolme ottelua, alkaen esim. klo 17.30 ja päättyen klo 21:een. Lauantai siirtyisi näin ollen varapäiväksi pelisiirtojen ja rästiotteluiden varalle.
Tästä aiheesta päätettiin järjestää kansanäänestys, johon mahdollisimman monen aktiivisen korttelipelaajan toivotaan antavan äänensä. Äänestys on suuntaa antava, ja se huomioidaan hallituksen vuosikokouksessa asiasta lopullista päätöstä tehtäessä.

Äänensä voi antaa, kun klikkaa tämän viestin 'Vastaukset' -linkkiä, ja kirjautuu/rekisteröityy keskustelupalstalle (vaihtoehdot näkyvät tällöin viestin yläosassa).
Olkaa siis hyvät ja käyttäkää ääntänne! Ja mikä parempi, kommentoikaa tähän viestiin vastaamalla. Liigan hallitus toivoo aktiivista ajatusten ja ehdotusten vaihtoa ensi kauden toteutusta ajatellen. Näinhän me pystymme yhdessä vaikuttamaan liigan tulevaisuuteen, ja ennen kaikkea jatkamaan sen pitkää historiaa.
_________________
SC VETO - 2.sukupolven korttelijyrä
Näytä edelliset viestit:   
.
.
.
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Kortteliliiga Valkeakoski Foorumin päävalikko » Uutiset Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa

Powered by phpBB - Copyright © 2002-2004 the phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen,
Päivittänyt, Lurttinen www.phpbbsuomi.com
JustFooty Theme v1.01 (readme) by Jakob Persson / Tesseract Media (copyright © 2004 Jakob Persson)
In cooperation with BeautifulGame.net, forumthemes.org and bbstyles.net
.
. . .