. .
Logo Kortteliliiga Valkeakoski
**keskustelufoorumi**
 

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Kortteliliiga Valkeakoski Foorumin päävalikko » SC VETO
. Pisa-Veto Go back
Kirjoittaja Viesti
J-M Pfaff
puhun kuin pelaan
Joined: Liittynyt: 26 Hei 2007
Viestejä: 107
spacer
Vastaa lainaamalla viestiä Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lähetä Viestin aihe: Pisa-Veto
Hmm. pari päivää piti ootella et tohtii Pohjanmaan poika alkaa sorvata ottelurapsaa tästä pelistä Wink
30 raatia lämmintä ja jalkkista, mitä muuta sitä vanhat ja nuoret jannut haluaisikaan lauantai alku-lltapäivältään Smile
Veto sai kuin saikin ongelmista huolimatta täyden joukkueellisen ja peräti pari vaihturiakin paikalle joten pelistä oli lupa odottaa tasaista. Viime vuoden Mestarijoukkue Pipa on tämän kauden sarjassa hiukan kompuroinut joten oli syytä olettaa, että vedolla olisi ollut mahdollisuudet haastaa Koskin "Real".
Ottelu eteni tasaisissa merkeissä läpi ottelun, mutta ehkä hiukan veto johtoisesti mentiin. Ottelun avausmaalin ja samalla taukojohdon 1-0 painoi kuitenkin Pisa-kärki Toni Vilenius, Veto puolustuksen hiukan uinuessa (puhe puuttui) ja kuin varkain Viltsu yksin Veto uransa ensimäistä ottelua maalilla pelannutta Pepe Häätylää vastaan... pallo varmasti pitseihin.

Toinen jakso sitten olikin kortteli-dramatiikkaa tulvillaan Crying or Very sad Vedon nykyisen kärjen "minä" Haaparannan onnistuttua viimeistelemään kauden kuudennen ja ottelun tasoituksen Juden loisto passista ottelu alkoi saada ikäviä piirteitä... (Vedon kannalta)
Masa Nurmisen pujoteltua itsensä rankki-alueelle alkoi osumaa tulla sukkaan ja varmaankin sýystä että parista selkeästä osumasta huolimatta Nurminen ei kaatunut vaan horjuen menetti pallon ja hyvän tilanteen ei palloa viety pilkulle vaan peli jatkui "normaalisti".
Pian tuon jälkeen Pisan onnistui siirtyä johtoon kun tuomari näki "puolesta kentästä" Veto molarin "kaatavan" väsyneen Pipa kärjen (olkapää/olkapää) ja Vilenius spotilta 2-1 pipalle...
Veto vyörytyksen kuitenkin jatkuessa murtautui allekirjoittanut läpi Ripen virheestä ja niinpä (Rippe Mikkola) oikeaoppisesti kaatoi (kuten pakin pitääkin) alimpana pelaajana meitsin 17m maalista!---> Tilanteesta ei korttia, eikä sitä odotettua punaista----> vaan El Paso varatuomari (Mietokastikkeen miesten sysättyä vastuun tuomaroinnista muille) ilmoitti kylmän vileästi tilanteen jatkuvan vieläpä epäsuoralla vaparilla Smile
Veto pelaajien jo hiukan lannistuessa Vilenius painoi vielä iltapäivän kolmantensa ja peli selvä.... Pipa maalivahdin lopun hurja ajojahti--->(kohdistui Jakiin) saa jäädä käsittelemättä... siitä ei kiroilematta selvittäisi. sen varran nyt kuitenkin, että tahalliset vahingoittamis yritykset ei kuulu kortteli futikseen eikä minnekään muualekkaan PISTE.

Anteeksi pyyntö tätä kautta El Paso kaverille joka ottelun joutui viheltämään ja joutui ottelun tuoksinassa kovan kritiikin kohteeksi.
_________________
Bayernin mies, tottakai!!!
johnnyboy
rantapalloilija
Joined: Liittynyt: 08 Hei 2008
Viestejä: 9
spacer
Vastaa lainaamalla viestiä Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lähetä Viestin aihe:
Aika säälittävää itkua,ei voi muuta sanoo.
Kun tulee takkiin niin myöntää reilusti, eikä piipitä täällä.
anSi
Site Admin
Joined: Liittynyt: 09 Hei 2007
Viestejä: 292
Paikkakunta: Valkeakoski
spacer
Vastaa lainaamalla viestiä Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Lähetä Viestin aihe:
johnnyboy kirjoitti:
Aika säälittävää itkua,ei voi muuta sanoo.
Kun tulee takkiin niin myöntää reilusti, eikä piipitä täällä.


Päinvastoin, otteluita on suotavaa raportoida, ja näin niistä voidaan käydä asiallista keskustelua. Tämän kaltaiset "piipittelyt" on sitä vastoin parempi jatkossa jättää kirjoittamatta.
_________________
SC VETO - 2.sukupolven korttelijyrä
Näytä edelliset viestit:   
.
.
.
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Kortteliliiga Valkeakoski Foorumin päävalikko » SC VETO Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa

Powered by phpBB - Copyright © 2002-2004 the phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen,
Päivittänyt, Lurttinen www.phpbbsuomi.com
JustFooty Theme v1.01 (readme) by Jakob Persson / Tesseract Media (copyright © 2004 Jakob Persson)
In cooperation with BeautifulGame.net, forumthemes.org and bbstyles.net
.
. . .