. .
Logo Kortteliliiga Valkeakoski
**keskustelufoorumi**
 

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Kortteliliiga Valkeakoski Foorumin päävalikko » Reto
. Reton voittokulku jatkuu Go back
Kirjoittaja Viesti
Migro
valioliigapalloilija
Joined: Liittynyt: 12 Hei 2007
Viestejä: 64
Paikkakunta: Valkeakoski
spacer
Vastaa lainaamalla viestiä Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lähetä Viestin aihe: Reton voittokulku jatkuu
Tänään oli Reton osalta taas tiedossa kaksi tiukkaa matsia, kun vastaan asettuivat aina kova Mietokastike Toijalasta, ja hallitseva mestari Pisan Pallo.

Aamupäivän matsissa vastaan asettui Mietokastike; Reto aloitti heti väkevästi eikä tainnut minuuttiakaan mennä kun pallo kaivettiin jo ensimmäisen kerran verkosta Ahvonesen Tepon rykäistyä. Sen jälkeen peli tasoittui huomattavasti ja Mietokastikkeen Sählymaailmanmestari pääsi puskemaan vapaasti takatolpalta tasoituksen Retopuolustuksen nukkuessa ensimmäistä kertaa tällä kaudella.

Tämän jälkeen Reto otti taas pelin kontrollin itselleen ja kauaa ei tainnut mennä kuin Heikki Karjalainen siirsi Reton uudestaan johtoon läpiajon päätteeksi maltillisella sijoituksella. Puoliajalle mentiin siis Reton maalin johdossa.

Toisella jaksolla Reto jatkoi myllytystään eikä kaverilla ollut hirveästi paikkoja, Reton hyökkäyspeli oli vaarallista, mutta paikkoja tuhlailtiin. Aika lopussa joku meidän veto pomppasi vastustajasta sivullekirjoittaneen päähän ja pallo veskarin yli ja peli oli taputeltu. 3-1 siis lopputulos.

Iltapäiväpelissä vastaan asettui rakkaaksi kilpakumppaniksi noussut Pisan Pallo. Alku olikin ehkä pientä painostusta Pisalta ja menivätkin 1-0 johtoon. Sen jälkeen kentällä ei ollutkaan kuin yksi joukkue ja Reto pisti kunnon pallorallin käyntiin, ja sen enempää yksityiskohtiin menemättä, kun on kiire kaljotteleen, taululla oli pelin jälkeen tylyt 6-1 lukemat Retolle. Sen verran pitää mainita että Vellu Vehmas paukutti kauden hienoimpiin lukeutuvan rysän takaylänurkkaan, KÄRSÄLLÄ!

Muita maalareita Pisaa vastaan:
LP-Laine *2
Ekku Kokkonen
Ahvonese
Kopra
Näytä edelliset viestit:   
.
.
.
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Kortteliliiga Valkeakoski Foorumin päävalikko » Reto Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa

Powered by phpBB - Copyright © 2002-2004 the phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen,
Päivittänyt, Lurttinen www.phpbbsuomi.com
JustFooty Theme v1.01 (readme) by Jakob Persson / Tesseract Media (copyright © 2004 Jakob Persson)
In cooperation with BeautifulGame.net, forumthemes.org and bbstyles.net
.
. . .