. .
Logo Kortteliliiga Valkeakoski
**keskustelufoorumi**
 

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Kortteliliiga Valkeakoski Foorumin päävalikko » Reto
. Reto otti paikkansa sarjan kärjessä Go back
Kirjoittaja Viesti
Migro
valioliigapalloilija
Joined: Liittynyt: 12 Hei 2007
Viestejä: 64
Paikkakunta: Valkeakoski
spacer
Vastaa lainaamalla viestiä Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lähetä Viestin aihe: Reto otti paikkansa sarjan kärjessä
Reto otti lentävän lähdön kauden 2011 Kortteliliigaan, nappaamalla ensimmäisenä pelipäivänä revanssipäänahan Mustasta surmasta, jolle hävittiin katkerasti Kevät Cup-finaali. Iltapäivän matsissa kaatui Kulman Kundit, joten Reto nappasi täydet 6 pojoa ekoista peleistään.

Ensimmäisessä pelissä siis vastaan asettui Musta Surma, jolle hävittiin katkerasti muutama viikko sitten finaalissa. Nyt oli kuitenkin taas tuttu ääni kellossa, ja Musta Surma joutui tutusti nöyrtymään näiden joukkueiden kohdatessa. Reton maalin teki komean kuvion päätteeksi *rumpujen pärinää* Mikko "Kökkö" Kopra. Pahanilmanlinnut huuteli että olis ollut paitsio, mutta paskanmarjat, korkeintaan 3 metriä olin jassossa. Mustan Surman puolustukseksi täytyy sanoa, että ihan hyvän vastuksen antoivat, tosin Simo Suontausta oli paperia Reto-pulustuksen käsissä, ja Henri Virtasta taisi aurinko paistaa silmiin, kun jäi kun nalli kalliolle maalitilanteessa.

Toisessa pelissä vastaan asettui sitten tuttu vastustaja, tosin tänä vuonna eri nimellä, Kulman kundit. Tähän peliin mennessä oli jo celsiukset kevyesti päälle 30 varjossakin, joten ymmärrettävästi tempo oli verkkainen. Reto pystyi kuitenkin peruspelillään jauhamaan vastustajan pulustuksen rikki kahteen kertaan, ja tuloksena kaksi hienoa maalia, joista Ahvonesen Teppo sooloili tyylikkäästi kaverin pakit kahville, ja pisti pallon takapömpeliin. Tämän jälkeen Tepi hommasi vielä rankkarin meille, mutta vastustajan veskari poimi sen oikeasta nurkasta. Ekan jakson lopussa Esa Kallio, Kallion Esa hassutteli tyylikkään yläkulmasijoituksen.

Toisella jaksolla Lama pääsi vähän paremmin peliin mukaan, mutta kunnon maalipaikoille ei ollut tiiviin Retopuolustuksen keskellä mitään asiaa, Reto sai punaisen "suunsoitosta" tai jostain vastaavasta, mutta ja vastustajan harmiksi se ei Reton peliin juurikaan vaikuttanut negatiivisesti, sillä loppupeli oli vajaamiehiseltäkin Retolta aika hyvää myllytystä, ja paremmalla viimeistelyllä olisi lukemat voineet olla paljon selvemmätkin.

Tästä on hyvä jatkaa
tepaliina
valioliigapalloilija
Joined: Liittynyt: 12 Hei 2007
Viestejä: 57
spacer
Vastaa lainaamalla viestiä Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lähetä Viestin aihe:
Hieno aloitus Retolta! Tänä vuonna ei kompastuttu heti alussa Lamaan/Kulman kundeihin Wink

Kulman kundit pelissä tosiaan typerä ulosajo suunsoitosta, mikä oli kieltämättä ihan paikallaan. Suorasta punaisesta seuraava parin pelin pelikielto ois ollu tosin aika kova tuomio, jolta kuitenkin vältyttiin sillä varotushan(=keltanen) siitä ensin annettiin eikä suinkaan suoraa punaista. Tämän vahvisti ottelun tuomari "juomapaussilla" Cool
_________________
- RETO -
Näytä edelliset viestit:   
.
.
.
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Kortteliliiga Valkeakoski Foorumin päävalikko » Reto Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa

Powered by phpBB - Copyright © 2002-2004 the phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen,
Päivittänyt, Lurttinen www.phpbbsuomi.com
JustFooty Theme v1.01 (readme) by Jakob Persson / Tesseract Media (copyright © 2004 Jakob Persson)
In cooperation with BeautifulGame.net, forumthemes.org and bbstyles.net
.
. . .